De laatste stuklaag buiten

Na twee stuuklagen aan de buitenkant , komt nu de laatste- en finishlaag. “Super” Tonnie was deze keer ook weer niet te houden en heeft er erg veel zin in om de klus super strak af te leveren. Samen met Michiel is dit een zeer hecht team, die met erg veel plezier aan dit karwei bezig zijn.

AUGUSTUS 2013 (2)

Hier is goed het resultaat van de finishlaag te zien. Boven op de eerste etage is het al klaar en op de begane grond zie je nog de tweede en ruwe stuuklaag.

AUGUSTUS 2013 (4)

De finishlaag ziet er echt heel strak en stralend uit. Niet de kleur die wij in gedachten hadden, maar toch met een hele mooie en chique uitstraling. We gaan er eens op ons gemak een tijdje naar kijken. Als het bevalt , laten wij het zo en anders gaat er volgend jaar een laag ademende natuurverf over heen.

AUGUSTUS 2013 (3)

Op het zelfde moment gaat het afwerk- / timmerteam van Ruud , Jelle en Herman door met de binnenwanden en plafonds. De onderstaande foto laat de toekomstige keuken zien en de gang van de voordeur naar de  woonkamer.

AUGUSTUS 2013 (5)

Op de eerste verdieping wordt de vloer 15 cm opgehoogd . Hiertussen  worden de ventilatiekanalen geplaatst die van de begane grond komen.

AUGUSTUS 2013 (6)

Onze jongste zoon Ruben , hier met hond Gryphon,  die een weekje vrij heeft genomen om op de bouw mee te werken. Fantastisch, wordt erg gewaardeerd !

AUGUSTUS 2013 (1)