Over ons

De aannemer , planner, voor een deel uitvoerder en de toekomstige bewoner van deze woning is Ronald Salters.

Wie is Ronald Salters?  Een oudere heer van zestig jaar, maar iemand die het niet kan laten om zich af en toe als “jonge hond” te gedragen.  Zo zit ik nu eenmaal in elkaar en zo ben ik mijn hele leven al geweest. Barstend van energie en optimisme. Sommige mensen zien dat als lichte trekjes van ADHD.  Alhoewel, valt al 43 jaar  goed mee te leven volgens mijn echtgenote.

Wat is mijn achtergrond ? Ik ben opgeleid aan de TU Delft als Industrieel Ontwerper. Daar loop je een tik op voor wat betreft het creëren van nieuwe dingen. Vervolgens heb ik verschillende banen gehad bij internationale bedrijven. Heb veel in het buitenland gereisd en er ook een lange tijd in de USA  geleefd. Na ongeveer 25 jaar heb ik afscheid genomen / gekregen van het internationale zakenleven en heb na een sabbatical periode een “tweede jeugd” gevonden bij het HBO onderwijs. Na een hele prettige tijd van 10 jaar, werd mij daar de kans geboden om voortijdig te stoppen en mij volledig op mijn droom te kunnen storten. Het bouwen van een Aardehuis.

Ga ik er dan alleen in wonen ?   Nee, dat is haast onmogelijk bij dit type woning en dat gebeurt dan ook niet want er staat een heel gezin achter mij. De persoon die al 43 jaar achter mij staat , doet dat ook deze keer in al haar bescheidenheid. Zij gunt mij alle escapades die een bouwproject nu eenmaal met zich meebrengt, maar laat met een gerust hart alles aan mij over.

Daarnaast hebben wij ook een gezin. Twee dochters van 28 en 26 jaar en twee studerende zonen van 20 en 23 jaar.

Zij hanteren het zelfde principe als hun moeder ” we staan volledig achter je ” , maar wij hoeven niet zo nodig in de publiciteit.

 

 

“Foto Ronald Salters”

“Foto Gryphon de Flatcoated Retriever mijn beste maatje”, de enige die echt altijd naar mij luistert…